در بیمارستان ها چه می پوشند؟ گان و لباس بستری پارچه ای یا گان و لباس بیمار یکبار مصرف به نظر شما کدام بهتر است؟ آیا می توان با لباس ای بیرونی بستری شد؟ طیف وسیعی از لباس ها وجود دارد که بیماران در بیمارستان می پوشند و بر اساس خط مشی بیمارستان، وضعیت بیمار یا نوع عمل انجام شده، نوع لباس بیمار نیز تعیین می شود.
آیا پوشش بیمارستانی باید متفاوت باشد
در برخی موارد، بیماران ممکن است بتوانند لباس های خود را بپوشند، در حالی که در برخی دیگر هم ملزم به پوشیدن لباس بیمار باشند.
گان یکبار مصرف را می توان به دو قسمت تقسیم کرد: یک گان بیمار با پشت باز و یک گان بیمار تمام قد. به نظر می رسد در روپوش بیمارستان جایی برای بیماران دارای معلولیت یا نیازهای خاص وجود ندارد.
گان ها دسترسی آسان به بدن بیمار را برای پرسنل پزشکی فراهم می کند و درعین حال به تمیز نگه داشتن بیمار نیز کمک می کند.
گان جراح، لباس های محافظی که جراحان و کارکنان اتاق عمل می پوشند، نباید با گان بیمار اشتباه گرفته شوند.
قوانین مربوط به لباس پوشیدن زیر لباس بیمارستان بسته به خط مشی بیمارستان بسیار متفاوت است. حتی اگر اکثر لباس های شما باید درآورده شوند، فقط در برخی موارد باید جوراب ها و لباس های زیر را در آورید.
لباس های بیمارستانی به تمیز نگه داشتن بیماران و جلوگیری از گسترش عفونت کمک می کند و مانعی بین بیمار و محیط بیمارستان ایجاد می کنند که به تمیز نگه داشتن محیط بیمارستان کمک می کند.
در بیمارستان ها چه می پوشند؟
وقتی صحبت از لباس های مراکز درمانی می شود، چند گزینه اصلی اعم از روپوش یکبار مصرف و لباس ایزوله یکبار مصرف به ذهن های ما می آید.
در اکثر بیمارستان ها، کارکنان از اسکراب برای پوشش استفاده می کنند. اسکراب یک لباس شیک و راحت است، که در عین حال به راحتی تمیز می شود.
بیشتر بخوانید: تولیدی روپوش آزمایشگاهی یکبار مصرف
آن ها معمولا دارای یک تاپ با یقه هفت و شلوار بند کشی یا کمر کشی هستند. اسکراب ها توسط پرسنل پزشکی که بدون پوشیدن دستکش، روپوش، ماسک یا روکش کفش وارد یک منطقه ممنوعه بیمارستان می شوند، استفاده می شود.
در حالی که کت آزمایشگاهی و اسکراب در دور نگه داشتن افراد از خون و مایعات بدن مؤثر هستند، اما جایگزینی برای پوشیدن یونیفرم (لباس رسمی تجاری) نیستند.
برای برخی از افراد، لباس رسمی تجاری می تواند یک انتخاب عالی باشد، اما برای دیگران نیز می تواند استفاده از آن ها در ساعات طولانی گزینه ی مناسبی نباشد. از این رو در برخی موارد می توانند یک اسکراب یا یک کت آزمایشگاهی بپوشند. اسکراب ها به لباس جدید برای بسیاری از بخش ها و افراد در بیمارستان ها تبدیل شده اند.
چرا بیماران باید گان بیمارستان بپوشند؟
فردی که در بیمارستان بستری می شود، برای اینکه به عنوان بیمار شناخته شود و در بیمارستان ایمن بماند، باید لباس های خود را با لباس بیمارستان تعویض می کند.
صرف نظر از نوع لباس، مهم است که گشاد و راحت باشد تا به بیمار کمک کند تا حد امکان آرامش داشته باشد.
معمولاً بیماران در بیمارستان ملزم به پوشیدن گان هستند.
این امر باعث می شود در بیمارستان کمتر احساس اضطراب و استرس کنید. معمولاً بیمارانی که در بخش های حاد پزشکی بستری می شوند، لباس های پایین تنه نمی پوشند.
برای بهبود تجربه بیمار، توصیه می کنیم که بیماران واجد شرایط در طول اقامت خود از لباس زیر یکبار مصرف استفاده کنند.
لباس بیمارستانی چیست؟
متخصصان پزشکی، پرستاران، دندانپزشکان و سایر کارکنان مراقبت های بهداشتی باید برای ارائه مراقبت ایمن از بیمار، لباس اسکراب بپوشند .
پوشیدن لباس برای بیماران به دلایل مختلف ضروری است. هدف از این روش این است که بیمارستان تا حد امکان عاری از میکروب باشد. علاوه بر گرم و خشک نگه داشتن بیمار، به محافظت از او در برابر سرماخوردگی و هوای مرطوب کمک می کند.
گان بیمار، یک تکه لباس بزرگ است که در بیمارستان توسط فردی که تحت عمل جراحی قرار دارد پوشیده می شود. می توان از آن به عنوان لباس برای بیماران بستری نیز استفاده کرد.
سیاست های بیمارستانی مختلفی در رابطه با نوع لباس های مجاز در بیمارستان وجود دارد. هر لباسی که تمام بدن را بپوشاند در بیشتر موارد قابل قبول است.
با این حال، چند استثنا وجود دارد، مانند لباس زایمان که معمولا پوشش کاملی ندارد. بسیاری از بیمارستان ها و سازمان های مراقبت های بهداشتی رنگ لباس ها را بر اساس قوانین در نظر می گیرند تا به کارکنان کمک کنند به راحتی بین نقش ها و مسئولیت ها تمایز قائل شوند.
لباس یکبار مصرف بیمار برای جلوگیری و محافظت از بیمار در قطرات و ذرات ایجاد شده در اثر سرفه، عطسه و سایر اعمال رایج، علاوه بر کاهش سرعت انتشار عفونت در نظر گرفته شده است.
هدف از استفاده گان یکبار مصرف بیمار محافظت از بیمار در برابر مواد عفونی بالقوه است. در صورت مشاهده لباس زرد بیمارستان، هنگام مراجعه به هر قسمت از بیمارستان، باید از وسایل حفاظتی مانند ماسک، روپوش و دستکش استفاده کنید.
انواع لباس بیمارستانی:
گان جراح
گان ایزوله
گان ایزوله جراح
گان غیرجراح
گان اتاق عمل
اسکراب
ست لباس بیمار (بلوز،شلوار، کلاه)